Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken

kärleken

du blossar mina kinder röda

vilar smekande i mjuka händer

drömmer min själ het

i längtan en glödande eldstad

kom så vila i min famn

under stjärnhimlars vagga 

i de vackraste sommarängar 

fattar du min själ 

trycker heta kyssar mot bar hud

omfamnar i mer än lust

du är den glödheta 

kärleken

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-08-02 21:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skrivet ..vackert och intensivt samtidigt ödmjukt...
2012-08-06

    Ken Cassel
Tjusigt om pussar o kramar, Nina

Kärlek

Micket bra

Kanske man kan få sig en vänskaplig liten kram?

Kramar

Ken

Hihihi...
2012-08-03

    ej medlem längre
vackert om kärleken..
2012-08-03

    ej medlem längre
Passionerat!!
2012-08-02

    ej medlem längre
Smeksamma varma ord...vackert!
2012-08-02

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt!
2012-08-02

    ej medlem längre
så känslig, sensuell..
2012-08-02

  Daniela I
Underbaar
2012-08-02

  Rise Little One
Jag blir glad av din fina beskrivning om kärleken :)
2012-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP