Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vind

Vin

vind

vin

 där hjärtan ler

jag ser 

tungor talar

känslor svalar

då vi uppfylls av

vår kärleks hav

vin 

vind

vidrör kind

nu vindar smeka

där drömmar leka

med tanken sen  

du suckar len

vin

vind

vidrör kind

leker tafatt 

med heta drömmars skatt

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-06 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP