Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ledsen att jag är ganska trasig



Jag sa att jag är ledsen för är ganska trasig och kantstött
Mitt inre är ganska misskött

Allt han lämnade var sårat och naket
Om mitt sinne bara hade varit lite mer vaket

Det är inte lätt att få dig att förstå
Han gjorde så mycket mer än mina ord kan förmå

Stoltheten är nu min vän
Och den sviker mig aldrig igen

Med huvudet högt vandrar jag på ödsliga torg
Och ingen kan se min kärlekslösa sorg

Men inte ska jag gråta
För någon jag aldrig kan förlåta

Istället ska jag beskåda alla som försvinner förbi
Fast vi delar gemensam kemi

Jag kommer aldrig låta mig känna någonting mer
Även fast jag på utsidan ler

Jag förlorar den rätte gång på gång
För ingen kan dämpa mitt hjärtas blåa sång

Ja, hjärta slår inte längre det krampar bara utan takt
Från minnen han säkert redan förlagt

Som jag sa, jag är ledsen att jag är ganska trasig och döljer varje tår,
Då sa du
-"Det är inte lätt att laga något som inte lagas får"




Bunden vers (Rim) av SvartPoesi
Läst 712 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2012-08-04 04:01



Bookmark and Share


  Nolltillhundra
Älskar slutet. Helt fantastiskt bra!
2015-12-19

  Niclas Petersson VIP
Känns igen. Tycker bäst om slutet.
Gillar.
2015-10-09

  Jean-Michel Orblin
Kämpa på!
Alla goda tankar från mig till dig!
2012-10-01

    Anonym Ängel
En verkligt stark och berörande text..
2012-08-13

  S.A.I. Steve Lando VIP
det är mycket snyggt skrivet, med känslor och meningar väl framkommandes.
2012-08-13

    nånja
Den sliter och rycker i inre. Stark.
2012-08-04

  Rise Little One
Berörande text.
2012-08-04
  > Nästa text
< Föregående

SvartPoesi
SvartPoesi