Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pärlan

en dag
mycket långt från här och nu
kommer man att öppna mitt hjärta
och förundras

man kommer att förundras
över alla de vackra
fulländade skimrande
pärlor
som en efter en
trillar ut över mina bröst
och lägger sig till ro i små högar

hur skall man kunna ana
att varje fulländad pärla
är ett möte
med dig
hur skall man kunna förstå
att varje kärleksmöte med dig
har bildat
en skimrande pärla
i mitt älskande hjärta




Fri vers av Aisha VIP
Läst 517 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-02-07 11:18



Bookmark and Share


  issac.a.m
vilken härlig pärla..
sååå vackert...
2009-04-02

  Rosmarin
Vilken fin kärleksdikt! Vacker utan att vara sentimental.
2007-01-29

  Tove Meyer VIP
ooh. det här är poesi.
väldigt vackert,
som ett pärlhalsband.
2006-04-28

  Nils Sondefors
Finurlig och fin text.
Skriven med värme (och saknad?)
Stilistiskt mycket vacker.
2006-02-10

  Jessica Ebbesson
En riktig pärla är din dikt.
Vacker kärleksförklaring..
Tycker speciellt mycket om andra stycket..

'man kommer att förundras
över alla de vackra
fulländade skimrande
pärlor
som en efter en
trillar ut över mina bröst
och lägger sig till ro i små högar'
2006-02-07

  Per Rydberg
Ett vackert uttryck för minnets alla pärlemöten. Din text är både skönt skriven med finurligt invävt bildspråk!
2006-02-07

  Last Word Spoken
Så vackert!
2006-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP