Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar


Himmelen bäddar

Himmelen breder ut sitt täcke
sorgen andas lugna andetag

Ljuset återvänder varsamt




Fri vers av Maiah VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-07 11:26



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Håller med föregående - att fånga en känsla, en tanke med några få rader. Fint!
2012-08-07

    Bo Bjelvehammar
håll fast vid detta korta och kärniga..
2012-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP