Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brevet till Lindemann

Mr Lindemann din tro var stark
din dröm om en bättre värld
skapade styrkan i orden.

Guds sändebud kan jag kalla dig,
då du nu finns över allt trots vi
inte kan se dig.

Väljer att ej säga adjö, eftersom
i mitt hjärta du lever vidare.
Då tårar fälls och saknad infinner sig,
kommer du och
torkar dem bort, lika mjukt som
du var då dina steg rörde vid marken.

Tror du visste vi älskar dig, läser dina dikter,
minns det vi delade med dig.
Du hade en förmåga att dela dig i många
delar, vara lugn och harmonisk.

Då jag skrev många meddelanden till dig,
utan svar förstod jag ej du inte orkade, eftersom
vetskapen inte fanns om hur illa det var.

Julio ringde mig, tror det var du som bad honom.
Fick då veta du inte finns här längre.
Blev förstörd, gick till kyrkan och bad, skrev några
rader och tände ljus.

Då jag insåg jag skrivit till himlen växte min
känsla du kanske ville ha det så.
Du ska veta jag var så glad då du skrev,
tackar så för kramar och mjuka tröstande ord,
trots du själv led kval.

Himlen fick inte vänta på dig, önskar så jag fick
veta, men nu vill jag säga att jag vet hur det är,
svårt att dela med sig då hjärtat brister.

Mr Lindemann är en poet som lever för evigt
utan slut. Med Gud och Jesus du kan finnas
vidare.


Tack för denna tid du kommer aldrig glömmas bort.




Fri vers (Fri form) av Filosofen2
Läst 301 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-07 11:38



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna
En mycket värdig dikt till Mr Lindemann, storartat.
2012-08-07

  Rise Little One
Vilken underbar hyllning till Mr. Lindemann. Må han vila i frid...
2012-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2