Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Labyrint


Kämpa i ständig motgång
gör stundtals jävligt ont
Kosmos förstår oss inte
fortsätter trotsa dess lagar

Energier i obalans
går sönder, fallerar
I ett kretslopp utan jämvikt




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-08 02:22



Bookmark and Share


  Peter G VIP
känner så väl igen det där med att ständigt kämpa i motvind; men det gäller att ha en orubblig tro på att det en dag ska vända!
2012-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP