Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Splitrad, men det goda besegrar det onda

Till trotts

 

Att hin onde

har plaserat sina

horn i just min panna

att vid vissa tillfällen kunna

behärska en del situationer.. som

 

onska

 

kan han glömma

 

Det går ändå ej att

bryta igenom det starkaste av starka i

varandet, ödmjukheten, lidelsen och kärleken

till det goda här i detta liv, som bor alldeles

intill mitt hjärta av renaste godhet och mänsklig

kännedom, och här visar det sig

vad jag håller kärast

och var jag är starkast.

 

Kämpa, stå imot

tänk kärlek

var kärlek

ta kärlek

bli kärlek

 

framför allt för att kunna ta imot..

 

GE kärlek

 

Älskar er..

Lasseman.

 

 




Bunden vers av Lasseman VIP
Läst 509 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-11 01:32



Bookmark and Share


  Maria T
Kärleken är stark
2012-08-20

  gömd
ja så lätt det är att falla tack gode gud för att vi känner hopp till kärleken!
2012-08-18

    ej medlem längre
Så varm man blir av att läsa....
2012-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP