Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Andetag mot min nacke - isande varma


resenär

Saknar andetagen
från tiden
för länge sedan
då frosten kunde värma

imman från natten sov

och den ljumma skuggan
följde oss med
genom en resa

bortom tid och rum

-Varför slutade jag resa?




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-11 02:43



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Tycker mycket om den här!
vacker och vemodig text!
2012-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP