Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara tankar från ingen aning ärligt talat, mina fingrar skriver, jag tittar på, ja så känns det iallafall stundtals, bland annat i denna dikt.


Det flyger en själ genom natten

Det flyger en själ
genom natten
gryningen är ännu inte
kommen
ekot av imorgon
blir ett minne
när allt suddas ut
sånär på en tår
men faller inte av
samma orsaker

Min dag är inte slut
Har din börjat?
Jag vet inte skillnaden på
då och nu
det står skrivet i stjärnorna
Det finns inget jag kan göra

Det flyger en själ
genom natten




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-08-11 03:16



Bookmark and Share


  berxper
Alldeles lysande!
2012-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP