Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du


Vackraste

Det vackraste 

det vackraste jag någonsin har skrivit

det skrev jag idag 

nyss när tårar föll från min kind

och mina ord berörde mitt hjärta

ibland ser man inte det man känner

förrän man ser

det man känner i ord

som nyss när jag skrev

det jag skrev

det vackraste

det vackraste jag någonsin har skrivit

och jag skrev det om oss

om dig och mig

och du berörde mig

just nu

du

här och nu

i ord

för du är det vackraste av ord




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-08-13 22:49



Bookmark and Share


    Ken Cassel
;-) ----;-(

Först blir du glad över det som du har lyckats skriva ner

för att sedan komma på dig själv

om vad du har skrivit ner

För när du sen läser det för dig själv, så blir du sentimental

och släpper en liten tår

Blir berörd... :)


Sådär är det ofta för mig, Nina...

Kramar
2012-08-14

    Birgersdotter VIP
Å så vackert
2012-08-14

    ej medlem längre
Dina vackra ord berör oss...
2012-08-14

    ADI Nehlin
vackert, vackert
2012-08-14

  Lars Hedlin
Själa vacker .
2012-08-14

    ej medlem längre
berörande metafor....
2012-08-14

  S.A.I. Steve Lando VIP
ja, det var vackert ju
2012-08-14

  Celticgirl
Mycket känslosamt stilla :)
2012-08-13

  Johan Bergstjärna VIP
Väldigt vackert... underbart
2012-08-13

  aol
här känner man känslorna strömma ur diktarjaget,
2012-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP