Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet

jag blottar min strupe 

för dig

men allt du vill ha

är hon

 

 

hon är jag

men ändå inte

 

hon är en annan

än då

hon är svagare

men starkare

hon är vackrare

än då

 

du vet

så där djupt under ytan

 

hon är en kvinna 

som vet 

vet vad hon är

 

din gudinna




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-14 20:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark
2012-08-17

    ej medlem längre
Underbart!
2012-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP