Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänker på hur det kan vara där


Andra sidan

Tiden är er sorg
Väntan, saknadens suckar
Här på andra sidan alldeles nära
vilar jag där tiden inte finns

Ser, känner er sorg
Trösten finns
som tvinnade silkesband
mellan oss




Fri vers av Maiah VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2012-08-14 20:08



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus VIP
Jättefin text. Fyller mig med kärlek. Tycker speciellt mycket om: "...alldeles nära/ vilar jag där tiden inte finns" och första raden "Tiden är er sorg". Tack!
2012-09-06

  Lilla Bambun
"Tiden är er sorg"
Så otroligt bra fångat!
2012-09-04

    Shush
Vackert, berörande och med ett mycket fint slut.
2012-09-04

  Lars Hedlin
En text som berör inom!
2012-08-23

  Siggesdotter
En mycket skör och vacker tanke har du fångat här. Tycker mycket om "Trösten finns som tvinnade silkesband mellan oss" - fantastiskt!
2012-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP