Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luft

ska du säga det nu

att du gick

för att du måste

måste få luft att tag

utan mig




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-14 20:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fyndigt!
2012-08-17

    ej medlem längre
* rolig ju..
2012-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP