Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skål på dig!

 

lyfter glaset

mot månen långt där uppe

också ensam

 

 




Bunden vers (Haiku) av Rosmarin
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-14 21:37



Bookmark and Share


  Albert
ja månen är en god vän
denna dikt beskriver både sorg och glädje på ett vackert sätt
2012-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin