Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kropp dansar limbo

Min kropp dansar limbo
Min kropp chansar
Slänger sig bakåt
Den brinnande staven
Som så nära min hud är
Ska inte låta mitt kött brännas vid

Dragningskraften
Krampar
När min varelse pressas
Mellan olika världar

Jag dras mot något
Mot någon
Som en magnet
Tappar fattningen
Blinkar precis
Precis
Precis när han står där
Sanningen
Missar
Just då

Min själ rycks upp
Upp ur min kropp
När jag vaknar
När jag låtit linsen
Fånga upp ljuset

Jag blundar inte mer
Låter ögonen
Nästan torka ut
För att inte gå förbi
För att inte falla dit
För att inte låta lögnen
För att inte låta lögnen
Inte låta lögnen
Lura mig en extra gång
Låter istället sanningen
Låter sanningen
Berätta mer
Ge mer
Visa mer

Min kropp dansar limbo
Och när den bränns vid
Vaknar jag
Vaknar jag och ser
Ser det som formar mig
Det som låter mig öppnas
Öppnas upp
Och bara ta in
Förstå
Och fortsätta gå

Min
Kropp
Dansar
Limbo




Fri vers av MissCaylin
Läst 289 gånger
Publicerad 2012-08-22 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin