Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min älskling

Hej min älskling!
Ska berätta några rader från mitt liv om jag får.
Direkt från mitt hjärta å det är till dig för jag vill inte förlora dig.
Kämpar på å sliter så gott det går har det jävligt bra och mitt liv flyter på.
För livet Rockar lite mer nu än då.
Då när jag va där nere under ytan å allt kändes skit fanns du där i mina tankar å fick mig göra allt slit.
Slitet tebax För att få orka en dag simma upp till dig å vara mitt rätta jag.
Du är en tjej som jag bryr mig om men jag klantar bara till det gång på gång.
Va e de då jag gör varje gång det blir fel Jo jag tar en öl för mycket å gör snesteg.
Ramlar in i nån annans famn å bara strular runt Å vaknar upp dagen efter någon annanstans.
Tänker på min tjej som sitter därhemma å undrar vart jag är. Å jag tänker Hur ska jag sen förklara de här.
Nu är det helt kört att få tillbaka dig
jag åker hem å känner den känslan i mig.
Du borde bett mig dra förlängesen men du förlåter å e kvar ändå hos mig.
Jag fattar ingenting står bara där å ser på dig min tjej som jag håller kär. Mitt hjärta blöder för att jag sårat dig och slår för att jag älskar dig.
Det finns inget som gör mig så glad som du. du är mitt liv mitt allt från och med nu.
Jag älskar dig så hoppas du tror på mig nu när jag säger att jag vill det ska va jag och du.

så nu..
Vänder jag blad till ett nytt kapitel kliver ut stolt å behöver inte längre vara bitter
vi båda vet vad det är jag talar om
vi lämnar det där inget vi behöver tala om.
Den tiden är förbi nu är det vi å du finns här alltid i min fantasi
vart jag än går. vart jag än är så är du alltid här.

Känns så jäklans bra med dig vill leva lycklig i hela mitt liv med dig. du är min skatt å du lyser upp allting. Mitt liv e perfekt med dig runtomkring.
Skulle kunna babbla mycket mer om det här men tycker att det räcker såhär. Du fattar nog nu att jag är kär i dig å jag vill ha ett liv tesammans me dig.
Du är min skatt mitt liv pricis allting.
Jag vill föralltid vara din.







Bunden vers av Lill Limpan
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-23 12:18



Bookmark and Share


  blaite
Underbart naket och ärligt. En kärlekshälsning en sann sådan
2012-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Lill Limpan
Lill Limpan