Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glas Hjärta

Mitt hjärta gick i kras när du sa, jag vill göra slut
What??
Vi va ju kära i varandra iallafall jag i dig
men tydligen inte du i mig
Dina känslor för mig fanns inte där långt innan vi hit styrde vår färd

Va i helvete säger du
det snurrar runt i mitt huvud nu
Hörde jag rätt eller skämtar du nu..
Har du lekt med mina känslor ända fram tills nu

Va fan ska hända nu
ny stad fått ett nytt jobb
men all den lycka som jag kände försvann
å blev till tårar å jag föll ner på noll helt förkrossad å sårad

Det blev svart och jobbigt å ensamt jävligt snabbt
Ville inte tro på det du sa för jag va ju kär
Kramade om dig en sista gång så länge jag kunde höll jag om dig jag ville inte släppa taget om dig.
Mina tårar släckte våran kärlekseld jag blev aska å du försvann i röken

Dra du bara skit i mig jag behöver inte dig för du har sårat mig
Hur tänkte du när vi satt där med flyttlasset bakpå?
Flytta med den du va kär i som du sa å nu ska du bara dra..
Kommer aldrig tycka det du gjort e okej..
Vill leva mitt liv lycklig å glad å det är jag nu
Hoppas det svider i ditt hjärta varje gång du ser mig nu..

Nu har jag det perfekt å här stannar jag kvar
Jobbigt för dig va! att jag är kvar här i stan
se mig glad å stark ute i samma stad som du

Det skiter jag i!
Mitt liv e perfekt nu!




Bunden vers av Lill Limpan
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-23 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lill Limpan
Lill Limpan