Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sluta på topp å lägger klubban på hyllan

tröja nr 5

folkets jubel

matchen e slut

vinst som vanligt

jag va jävligt bra

en dag på jobbet

tystnad råder

publik går hem

ljuset släcks ner

tomma läktare

in i duschen

traska hem

träna

jobba

äta

sova

å längta till nästa match

pustar ut

slut

klubban på hyllan

skador

lägger av

eliteserien

landslaget

slutar på topp

har gjort mitt

är nöjd

Fett nice:)












Bunden vers av Lill Limpan
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-23 15:38



Bookmark and Share


  blaite
Bra ! En enastående karriär
2012-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Lill Limpan
Lill Limpan