Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otrohet

Du tittar på mig
dina ögon berusar mig
så snygg du är
jag tittar snabbt åt sidan
kan inte möta din blick
du frågar varför jag inte ser på dig
jag kan inte.. svarar jag
du är för snygg

jag tänker att jag måste gå härifrån
måste gå
måste verkligen gå


disco musiken ekar i lokalen
vi vinglar ut i sommarnatten

va håller ja på me
måste gå
måste verkligen gå

plötsligt stannar du till
jag stannar jag me med min blick ner mot asfalten

kan inte se på dig
kan verkligen inte se på dig
för då gör jag bort mig

med din hand tar du tag i min arm och drar mig in i din famn
ja kollar åt ett annat håll
du tar din hand på min kind å vrider mitt huvud och våra blickar möts


Berusad av dig kysser jag dig










Bunden vers av Lill Limpan
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-24 12:44



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
låt dina lustor leva ut
det är du alltid värd
2012-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Lill Limpan
Lill Limpan