Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orkar

 

Jag är tyst nu

ja jag säger inget

men känner desto mer

för när man känner så här

 som jag

på djupet

då orkar man inte

tala

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2012-08-25 00:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Man måste få ge sig själv möjlighet till tystnad ibland, det är återladdande och tryggt vilsamt.
2012-08-30

  Rune Thorsell
Frasen "Jag älskar Dig" är tämligen meningslös. Blotta faktum att man måste klä sina känslor i ord visar att något behöver skylas över. Någonting är fel.
Sann kärlek är stum och visar sig i kroppsspråk och blickar, otaliga knappt synliga gester och vinkar.
2012-08-29

    Birgersdotter VIP
Oj oj oj..vännen...
2012-08-27

  Linda CH VIP
Känslan är överväldigande. Fint skaldat!
2012-08-26

    ej medlem längre
Du berör som alltid.
2012-08-25

  Änglaögon
Bra beskriven känsla!
2012-08-25

  ResenärGenomLivet
Förstår dej...så är det ibland.
2012-08-25

  S.A.I. Steve Lando VIP
att inte tala, är likväl att kommunicera,
väl sagt, för att säga så.
2012-08-25

  Alexander Gustafsson VIP
mycket bra
fin
berör

2012-08-25

    ej medlem längre
ja om det tar på djupet
är det ändå bäst att tala ut..
i vart fall i någon form...
2012-08-25

    Shush
Så jävla talande. Trots slutet:)
2012-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP