Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från en annan horisont


Längtade bort från
blodsdränkta tårar
Idag vet jag ej längre
vad längtan är

Solvarven går
dock jag är
fast i en annan tid

Fågeln tittar på mig
kraxar och flyger
därnäst sin väg

Ägde jag den strävan
än idag
vore jag imorgon
långt härifrån




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-25 01:14



Bookmark and Share


  ULJO
Mycket bra skriftat i melankoliska andetag
2012-08-28

  Niclas Petersson VIP
Lite vemodig och sorgsen.
Gillar.
2012-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP