Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mormor

Sen den dagen du lämnade mig
är ingenting sig likt

alltinging föll ihop
å allting blev svart

varje steg jag tar
så tänker jag på dig
ingenting är sig likt utan dig

jag saknar dig så
och mitt hjärta gick sönder i 2 delar
ingenting är sig likt utan dig
Men vi ses igen i en annan värld då
Jag får vara där tillsammans med dig

jag vet att du levt ett lyckligt liv
och du var rar emot alla runt omkring dig

kommer ihåg kramen du gav mig
innan du lämnade mig

Jag saknar dig så
och mitt hjärta är i 2 delar
ingenting är sig likt utan dig

min mormor du vet
att en del av mig är hos dig

och när det blir min tur
kommer jag upp till dig
ja då kommer jag upp till dig

Ååå jag saknar dig så mycket Mormor




Bunden vers av Lill Limpan
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-27 03:29



Bookmark and Share


  ULJO
Fina rader till en mormor. Mycket vackert. Välkommen till plattformen.
2012-09-02

  kråkan VIP
Ärligt å vackert !
2012-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Lill Limpan
Lill Limpan