Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En rick är en variant på en limrick, en slags underavdelning kan man säga, då den saknar såväl ort som gruvarbetare. Oro däremot kan vara guld värd i mer latinsk betydelse.


Dagens rick 2012 09 15 - rent figurativt






En tämligen slät figur gör
först den som stilla dör
i livet är vilan burdus
liksom glädjens härliga rus
först i döden allt detta upphör




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-15 08:27



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
I livet vi vet det...
I döden vi vet noll
har ingen koll då
är det någon annan
som kastar vår boll...
2012-09-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP