Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är lusigt.

Det är lustigt det där, att den lurar långt långt i bakrunden.

det får dig att klara av allt det där som du inte hade en aning om att du kunde göra.

den visar sig mitt i allt kaous,

den brinner i hjärtat.

får dig att gå de sista stegen.

föder din envishet och får dig att se att det är möjligt

den gör inget väsen avsig så länge allt rullar på.

men mitt i allt ohanterbart.

tittar den in som en gamal förlorad vän om och om igen.


Din styrka




Övriga genrer av EmelyB
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-28 18:33



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
hoppas du pratar om dig själv
och hoppas den är stark
2012-09-11
  > Nästa text
< Föregående

EmelyB
EmelyB