Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan du hittat mig

Saknar dig nu
redan innan du
hittat mig

[önskar alla kunde veta]

Jag har en hemlighet
tickandes i mitt bröst,
som mjuka klockslag
mellan lakan och smek

[men det kan inte vara vi]

En handstorlek större än min,
med armar som kan skydda,
med näsan mot din hals,
luktar trygghet och värme
har jag hjärtat i halsgropen

[för jag vet att du måste gå]

Som om vi vore ett par,
hand i hand, morgonland,
vaknar upp bredvid
taggigt skägg
mjuka läppar

saknar dig nu
redan innan du
lämnat mig





Fri vers (Prosapoesi) av Fjärilsflickan
Läst 307 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-28 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjärilsflickan