Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att försöka vara en bra person trots smärtan vissa individer enbart tycks ge gör att jag alltmer inser att man inte får ett skit för att vara snäll, tvärtom.


Tack för allt


Tack för att du krossat mig igen
Tack för att du gjort som du alltid gjort
Tack för att du åter ger mig dåligt samvete
Tack för att du medvetet sårar mig?
Tack för att du förstört min tillit till mänskligheten
Tack för att du får mig att gråta
Tack för att du åter igen vrider om nålen i mitt hjärta
Tack för att du skickade ett sådant kort igen
Tack för att du näst intill gav mig en hjärtinfarkt?
Tack för att du födde mig ”mamma”




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-28 22:37



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
jag har inga ord.
2012-08-29

  ULJO
En läsvärd text med mycket smärta

2012-08-28

  M M Mannheim VIP
Detta var en text med en vändning i sista raden som var oväntad. Men det kan aldrig vara fel att vara snäll. Är det en anklagelse text?
2012-08-28

    Phantasos
Du vet, det finns massor av anledningar att vara snäll. Likväl som att det finns massvis med bra människor.

Din text är rå - det är bra.
2012-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP