Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad Dennis O.


Livet blev så tyst

Dina läppar formade hans namn
och nämnde självmord i samma mening

Jag förstod inte
du fortsatte och sa i måndags



Jag känner mig kall
livet blev så tyst



Jag ställer mig två frågor

Varför?

Och

Hur många vänner dör under en livstid?








Övriga genrer av Nattviolen VIP
Läst 439 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-29 12:56



Bookmark and Share


  VildLilja
Ja visst blir livet tyst när en röst tystnar
2014-01-08

    Snelin
Så enkelt och fruktansvärt vackert.
2012-08-29

  Harriette
...så sorglig...
2012-08-29

  Federico Romano
Många, några genom ta sitt liv, stark & tack för upplevelsen Federico
2012-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Nattviolen
Nattviolen VIP