Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära



Du lämnar fukt

på min hud

Jag doftar du nu











Fri vers av Nattviolen VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-02-21 20:06



Bookmark and Share


  VildLilja
Jaa!
2016-02-24

  RitaBrunner
Sensuellt och vackert!
2016-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Nattviolen
Nattviolen VIP