Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Indragen i något som inte ens var min konflikt från början. Råkade anta att en persons text var sann, vilket inte var självklart, den kunde vara det men även inte. (Den texten är borta nu. Jag anger ingens namn.)


En person skulle kunna bli förd bakom ljuset utan att förstå det

En person skulle kunna
bli förd bakom ljuset
utan att förstå det

Men OM det skulle skett
och av någon man tror på
är det inte så enkelt

Jag vet inte länge
vem som är vän eller fiende
när dramat är all betydelse

Jag menar aldrig någon illa,
ber om ursäkt om jag kan ha
råkat förhastat mig

Men ibland när kylan
tar överhanden över allt
vinner Ingen

En person skulle kunna
bli förd bakom ljuset
utan att förstå det

Vem för isåfall vem
bakom ljuset?
Och vem talar sanning?







Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 451 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-30 19:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Just det. Jag är förmodligen grundlurad utan att veta om det. Mänskligheten är oerhört manipulativ. Det är en fascinerande egenskap men sällan en god sådan.
2012-09-06

  Magica VIP
Nej det tror jag inte heller, speciellt inte efter senaste mejlkontakten och din kommentar. Ni andra som försöker att medvetet förpesta folks liv: Vad tjänar ni på det?
2012-08-30

  Anders Nordlander VIP
Det är klart man ska lägga ut dikter/texter som är sanna. I varje fall sant för den som skrev texten. Men man kan ju uppleva det olika, så vad är sanning egentligen?
Hur som helst, min text var en kommentar som jag inte kunde skicka till vederbörande eftersom personen hade blockerat mig. Eller så blev det nått fel just då. Texten försvann illa kvickt, eftersom jag bara ville att personen i fråga skulle hinna läsa den. Man kan tycka vad man vill om detta, men så var det! Jag för aldrig någon bakom ljuset, inte medvetet i varje fall.
2012-08-30

  Magica VIP
Till föregående kommentar: Vet ej vem som har rätt. Där problemet ligger. Är trött på poeter.drama snart och avslutar snart mitt konto här.
Menar aldrig någon nåt illa, ibland vet man inte var man har någon och ibland kan man missta sig, jag brukar be om ursäkt, men när det inte hjälper även om jag inte ens vet om jag har fel ibland, så kan jag inte göra mer. Är trött på konflikter på poeter. Jag är en god människa, men tyck vad du vill, trampa på, ha det bra!
2012-08-30

    ej medlem längre
Och vad gör man när man förstår att någon är förd bakom ljuset?

Där ligger skillnaden mellan stora och små människor.
2012-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP