Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man redan mår skitdåligt mår man ännu sämre när man besöker denna sida. Jag menar aldrig nåt illa, men detta är anklagelser jag ej kan ta. Jag försöker vara en bra människa, dagligen, gör man nåt minifel är det det jag ska dömas för. Tack och hej.


Död oavsett

Döden närmar sig
varje dag
Mår skit just nu
mer än jag klarar av
Tackar för ödmjukheten
men säger kanske adjö
Får se om jag hoppar ´
av poeter snart




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-30 20:18



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Vad är det för idioter som får dig att känna så här?! Signaturen "Blåbärskaj" har bra synpunkter. Skriv dina dikter och andra texter och tala om vad du tycker, känner och tänker. Du är en VIP person här bland alla dönickar. Ge dem en känga som plågar dig eller strunta i dem.
2012-09-02

  Blåbärskaj
Jag har inte besökt dig förut, men gillar det jag läst hittills. Om du skall hoppa så hoppa inte av, hoppa på. Ge en känga till de trångsynta individer som tyvärr finns. Skriv mer, då kanske de ger upp.
2012-09-01

  ULJO
Hoppas verkligen inte du hoppar av. Dina texter behövs och du behöver få skriva.
2012-08-31

  Peter Stjerngrim VIP
De som gör att du känner dig så här - De är inte representativa för poeter.se
Du hör hemma här - de gör det inte!!!

Så snälla stanna kvar - låt inte några få idioter få styra ditt liv ... Om du ger upp och försvinner härifrån har de ju vunnit ...
- Det tycker jag inte du ska låta dem göra!!!

Vill ha dig kvar här och det vet jag att det är många fler än jag som vill!!!

Kramar om dig och skickar massor med positiv energi för att stärka dig!
2012-08-31

  M.A.J.R
Finns inget som hindrar dig. Gör det du känner för... Om ditt val att lämna poeter.se är bestämt så önskar jag dig lycka och hoppas att se dina texter igen. Må gott.
2012-08-30

  Anders Nordlander VIP
Stanna kvar, vi behöver dina texter här på poeter.se
2012-08-30

  M M Mannheim VIP
Ge inte upp...du vet att vi finns här på poeter för dig och du för oss. Även om vi inte alltid kanske förstår dina texter så läser vi dem..efter en stund så förstår vi vad du menar.
2012-08-30

  Hanna Mari Wallin
olyckliga rader att läsa, livet ger oss i bland mer än man orkar bära

men jag hoppas att du finns kvar, här på poeter

dina ord har också en stor betydelse för många...
2012-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP