Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För jag kommer alltid älska dig

du var en eld
innuti
du var en lilja
innuti
mitt hjärta

där skogens rå
magiskt smyger
våra andetag krymper
i en vrå

för jag kommer alltid älska

dig




Fri vers av victoriamaria
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-31 09:28



Bookmark and Share


    Ladylike
Bokmärker denna underbara:)
Så vacker poesi<3
2012-12-28

  Lilla Bambun
Åh, så fint! Berörande vackert skrivet
2012-09-01
  > Nästa text
< Föregående

victoriamaria
victoriamaria