Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Näe, det blir ingen närmare beskrivning, ty det är så självklart ändå vad jag menar i denna text.


Feminism borde vara en självklarhet! (Åh nej inte en sån text till ifrån..gaaaah...en Kvinna...)

Feminism handlar om
jämlikhet mellan könen.

Hur kan det vara
så svårt
för vissa att förstå?




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-09-01 03:29



Bookmark and Share


  Engel
Kan man inte omsätta det i praktiken, så har man inte egentligen förstått.
2018-02-16

    ej medlem längre
Det är som med exakt allt annat på jorden, alla kan inte förstå allting. Alla förstår olika saker som är olika smarta eller idiotiska för olika psyken. Visst är det förjävligt.
2012-09-06

  Johannes Lindgren
missförstå mig rätt nu, men det bästa i den här texten är titeln. :)
Den beskriver mer av textens kärna än själva brödtexten (eller vad man kallar det i dikt och lyrik) Jag gillar som vanligt ditt rakt fram, jävlar anamma.

Textens budskap är klockrent och precis som du säger; det är ett självklart och okomplicerat krav.

Asbra!
2012-09-05

  Annie b'larsson VIP
Åhh gud vad du tjatar om den här feminismen. Man blir så trött. Ge oss killar lite andrum. För min del tycker jag det har gått för långt med kvinnans frigörelse hit och dit. Istället borde ni visa lite tacksamhet. Det är tungt nog att behöva hålla upp dörrar och tända era cigaretter hela tiden - och så ska man bjuda på middag och sånt. Ni kan väl för fasen betala er fika själva, ni som tjänar så bra till skillnad från oss arbetarkillar.

Kvinnor - tänk er lite för innan ni springer iväg och snackar hit och dit om sånt ni inte begriper. Håll er hemma och sitt vackert på dörrmattan.
2012-09-01

  marie-helene
Självklart ska jämlikhet finnas..Håller med till fullo..
2012-09-01

  M M Mannheim VIP
Nej det behövs ingen feminism! Det behövs bara jämlikhet och solidaritet. Bra skrivet Magica...jag håller på dig!
2012-09-01

  Anders Nordlander VIP
därför att vissa inte vill ha jämlikhet. jag vill ha jämlikhet i varje fall!
2012-09-01

  Svirran
Bravo, håller med dig.
2012-09-01

  ULJO
Feminism en självklarhet inom alla folkgrupper.
2012-09-01

    Shush
Feminism är nog det lättaste att förstå men det svåraste att omsätta i praktiken.
2012-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP