Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyg min tröstedrake flyg!


Jag har en längtan i mitt bröst

tvekande men sorgefri

jag ska släppa den fri

att flyga som en drake med vinden


Flyg nu dit där du behövs som mest!




Fri vers (Fri form) av Svirran
Läst 337 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-09-07 02:31



Bookmark and Share


  in effigie VIP
ett underbart tryck i detta fåradiga verk....bra
2012-09-07

  LenaJohansson VIP
gillar energin o flödet i denna korta men meningsfulla dikt
2012-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Svirran
Svirran