Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pulsar, av gunwale. inspirerade till den här.


Kritik på en text (812) - Något litet om kärlekens puls





Jag tyckte jag såg en stjärna igår
den befann sig i en hop.

Det kunde ha varit du
men så tänkte jag istället att

även om man tror sig se en
sådan där som man gärna vill se

så kanske det bara
är en sådan där hjärtats puls

man känner och så orkar man inte
springa ikapp den möjliga kärleken
för man blir ju gärna så anfådd.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-01 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP