Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänner bor

jag skjuter vanvettet reser till mars
avspärrade tåg för ett självmord djävulen själv dog i ditt fönster
tyst för sig själv sjöng du en sång
vänskap är för dom som har tur de som otur har de stirrar ner
asfalten svider på bara knän mobbning ett offer i sig
vänner bor på sällsamma stjärnor




Fri vers av victoriamaria
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-01 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

victoriamaria
victoriamaria