Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kallas det nykärlek?

Ska du fortsätta att skaka om min värld
och göra min verklighet vibrerande
så kräver jag någon form av omfamning medan.

För om jag ska kämpa för att förstå det som är verkligt och inte bli sittande, tillbakalutad i ett hörn, blundandes i väntan på att jag ska vakna upp från en dröm som inte existerar så behöver jag en famn där jag kan koppla ihop de lugna andetagen med dina hjärtslag.


Då får jag ro.





Fri vers av Nattviolen VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-09-01 23:54



Bookmark and Share


  VildLilja
Igenkänningsfaktorn är stor!
2012-12-11

  surface to air
Himla fin text det här!
2012-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Nattviolen
Nattviolen VIP