Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

tiden går så fort
njut nu
inte i morgon

inget kan hinnas ikapp
inte ens livet

krama om dig själv
krama livet min vän

ty inget är för givet
inget

inte ens vi




Fri vers av victoriamaria
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-02 17:04



Bookmark and Share


  Änglaögon
Så fint och så sant!
2012-09-02
  > Nästa text
< Föregående

victoriamaria
victoriamaria