Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har inte kommit längre än så här med sången men förväntas av tre miljoner invånare i New Céeland to have it ready to rock in churhes at sunday moaning. Ordet same i texten står här för person inom renhållingen i Göteborg.


Great Britannia rule the ways







Always look ät the plain sites of life
ta ra ta ra ta rararara ra
allways wook at the main sides of wife
ta ra ta ra ta rararara ra

great things has pretend
you just are mend
wishes is ment to be
watchers is here to be free

Always look ät the frame sites of life
ta ra ta ra ta rararara ra
allways wook at the same sides of wife
ta ra ta ra ta rararara ra




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av lodjuret/seglare VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-03 20:14



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
yes...why not...kul!
2012-09-04
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP