Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnstoft

Just när en stjärna faller
är den väldigt tung
ritar ett streck av stjärnstoft
på himlens rund
vi här på jorden
kan önska oss då
precis vad vi vill
men kan vi få

stjärnstoftet då

sänt från
himmelen själv

Skogsfen




Fri vers av Skogsfen.
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-04 22:27



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Underbara ord ... stjärnstoftet måste väl ändå vara det bästa av allt.
Någon ser och märker oss med sitt ytterst fina stoft.
Gillar och gillar mycket/ kram
2012-09-06

  ResenärGenomLivet VIP
Tänk att kunna önska sej vad man vill...fint...
2012-09-05

    ej medlem längre
Så underbart vackert om stjärnstoft...bara en Skogsfé kan skriva så.
2012-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.