Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommar 1982

Nyponens blekröda blommor
på årets ljusaste dag
får mig att sakta på stegen
och vila benen ett slag.


Vila i högsommargrönskan
vila i högsommarvind:
hör hur den leker bland löven
känn hur den nuddar min kind.




Bunden vers (Rim) av Björn Nilsson VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-04 14:12



Bookmark and Share


  vera gade VIP
en påminnelse - tog vi tillvara? idag är det höstblåst!
2012-09-05

  Jessica Ebbesson
Så varmt och somrigt & vackert!
2012-09-04

  poetryGirl
den svenska sommaren är underbar
2012-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP