Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp

Du vingklippte dina egna barn
men vet du vad
vingar växer ut




Bunden vers (Haiku) av ConfusedByYou
Läst 325 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-04 22:26



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Visst gör de...
2012-09-18

    Issand.
så bra
2012-09-04
  > Nästa text
< Föregående

ConfusedByYou
ConfusedByYou