Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skrev den som ett svar i mejlen om att den som är kille, och inget annat hellre ville, än att obegränsat med pengar hava, trots mynten i fickan då säkert skulle skava... du får vackert sjunga den a ca pelle, för din underbara belle


Nyskriven sång utan ackord







Jag hade en gång inte en spänn på fickan
det var då jag fick som syn på flickan
hade jag pengar haft den gången
hade jag aldrig sjungit just den sången

som handlar om hur fattig man kan vara
för att man inte haft nån lust att spara
och ha en skärv över till att dricka
istället pank kan man träffa rart en flicka

som ser den pankes bedjande min
och därför skänker en annan en sekin
så vara verkligheten mera kan
om blott är den en ung man

som på flickan får så plötsligt syn
tänka sig vad det är bra för hyn
för plötsligt blossar heta ens kinder upp
liksom utsatt var ens sinnen för en kupp

det är som om förälskad man blir på en gång
så en mest har lust att stämma upp en sång
men det blir en trall utan ord just där
då den upplevelsen in i härliga framtiden bär

då en struntar i om en pengar har på fickan
allt man bryr sig om är just den flickan
tillsammans gatan fram man går
hålla handen gott en även får




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av lodjuret/seglare VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-06 09:28



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Så ska det vara bara!
Pengar inte kärleken
ska klara, utan kärlek
skall bli till en melodi
som heter klarsynt
utan mynt!
2012-09-06

    Jane S VIP
haha vilken söt sång:-)
2012-09-06

  Ljusletaren VIP
Kärleken är alltid bäst/ kram
2012-09-06

  Knickedick
Mendelsson gjorde ju "Sång utan ord"
Kanske till denna som texten är gjord.
Låt inte tillfälle rinna ur sanden.
Texter och sånger som handsken och handen
2012-09-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP