Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ring så spolar vi, som rörmokerifirman heter. Jag inte alls honorerad med dasslocket, nytt ett år varje för talar om det jag gör. Produktplacering här inte av mig alls nu varken senare eller.


Bang, Bang, bara du slog en linjal...






Jag har bok en av Bang hemma.
Läst den ännu ej aldrig har jag.
Jag brukar känna efter bok vilken
läsa jag skall. Blundar och känner

jag i hyllan med fingrarna efter
och drar på måfå en ut, men efter
som slumpen säger sig inte finnas
litar jag på att fingrarna vet vad de

gör, det vet de ju då jag knattrar
på tangentbordet med dem. Veta
inte själv jag skulle om dem hade
inte jag. Men har dem förstås jag.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-07 13:54



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Shiiiit!!.. för mig är du bara en skrivandets MÄSTERE som jag lär mig oerhört mycket av ... du är ju min fadder min mentor och vägvisare i det skrivna ordet. min mästare och ordets smekare tack för att du finns...... KRAMAR.......
2012-09-07

  Trätobroder
Fint skrivet, jag är förbryllad men glad
2012-09-07

  Gothian X
Under mina vita perioder brukar det läsas intensivt i min kammare. Jag har sex fullspäckade bokhyllor att välja och vraka ur, men ibland brukar tärningen få avgöra vilken av de sex hyllorna som ska plöjas av. Senast jag roade mig med detta system valde tärningarna Hjärtats ljus av Ulf Lundell, den har jag visserligen läst tre gånger redan, men den är nog kanske den bästa i hans bokproduktion, den tål alltså att läsas om vart tionde år eller så.
Ibland kan det bli för mastigt, för en gång råkade det att bli Bibeln, men jag lät bli den, jag läser den i mindre portioner, och då endast i studiesyfte.
Nu är jag snart inne i en helvit period igen hoppas jag, men denna gång tänkte jag att helt sonika utan lotteri välja att plöja igenom hela Stig Dagermans produktion.
2012-09-07

  Gunwale VIP
Kloka du har fingrar! Läs igång och sätt!
2012-09-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP