Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styrka

Styrka byggs upp
Av styckade själar
Smärta gror
När man blev vänd
Åt det hållet
Man inte tittade åt
Kroppar som mals ner
Av det oväntade
Som regnet släppte ner
När det sina tårar lät falla
Men styrka byggs upp
Av styckade själar
Smärta som gror
Kan klippas bort
Kan man skära sönder
Styrka skapar de
De som ibland svaga var
Styrka stärker det brustna
Det som så brustet var
Styrka.




Fri vers av MissCaylin
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-07 17:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra fångat
2014-08-05
  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin