Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man pratar om att vara ute och cykla kan det vara fråga om litet olika saker som folk menar. Vi skall komma att tala om detta under något andra former, senare under programseriens gång.


Förklarade ord 2012 09 08 - Gångart







Gångart
är precis en sådan där sak som likt konstsim är något som springer ur en myckenhet av simning, cykling eller älskog.

Ibland används gångarten till att över ett stort ark papper eller kanvas att barfota doppa fötternas undersidor i färg och sedan teckna sin gångart över hela härligheten.

I älskog syns gångarten som en sorts träning eller torrsim, men sprattlande av lemmar åt olika håll.

Men låt inte lura dig av vad du inte kan se, ety även själen och känslorna är med i den dansen.

Även kärleken (för att inte tala om hjärnan, även om det kan vara svårt att riktigt sätta någon som helst tilltro till detta enkla faktum) brukar få vara med på ett hörn i all aktivitet.




Övriga genrer (Översättning) av lodjuret/seglare VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-08 12:08



Bookmark and Share


  Knickedick
Vet inte om det är relaterat, men man har nu hittat genen som gör att hästar travar bättre
2012-09-10

    ej medlem längre
Det smattrar och klapprar och klapprar OCH viftas & omt . . . . .
2012-09-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP