Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bagatell om de stora små tingen, av silverstripe inspirerade till kommentaren.


Kritik på en text (822) Godtyckligt vackert







Att godtyckligt samla på såväl erfarenheter
stunder, ögonblick och även småsaker som
betyder intet för vart otränat sinne, öga.

Se det är sannerligen en styggelse, något
som sticker andra i ögonen som en gammal
sliten öronlappsfåtölj, ett utgånget gammalt

ryskt mynt eller bara spårvagnsbiljetter det
är hål i och som minner om tider då allting
var predator.

Jag hade förstås kunnat tänka mig att tycka
om texten blott den varit skriven av min egen
penna.

Men som den är skriven med din penna måste
jag resolut kasta den efter läsning, som
betydde den för mig intet.




Fri vers (Prosapoesi) av lodjuret/seglare VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-29 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP