Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till mina bröder och systrar



Ni mina söndervittrade

som ensamheten tröstat vid sin barm

vad går fel

i förhållande till rätt

i jämförelser

eller

hur kan orätt försvaras

gentemot hjärtats renhet




Fri vers (Fri form) av Svirran
Läst 398 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-09-12 03:29



Bookmark and Share


  Maria T
Ett rent hjärta.
Så fint
2012-10-13

  S.A.I. Steve Lando VIP
ett rent hjärta oslagbarhetens kraft
2012-10-01

  M M Mannheim VIP
En dikt med ett djup med många underliggande meningar. De två första raderna är bara sååå underbara!
2012-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Svirran
Svirran