Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar om livet


Frågor

Är livet enkelt?

JAG vet inte

men om jag tänker
att vinden som träffar
min kind, gör mig glad

solstrålen som ger
min skugga skarpare linjer
ger mig känsla av att jag finns

natten som vaggar mig till ro
morgonljuset väcker mig varsamt

jag tror naturen älskar mig

då är det enkelt att leva




Fri vers av Maiah VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-14 18:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Nära och levande!
2012-09-18

    ej medlem längre
tycker om denna...
2012-09-14

  Änglaögon
Positiv text, insiktsfull och vacker.
2012-09-14

    ej medlem längre
varmt och livsbejakande ...


2012-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP