Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Ändå tacksam

Stunden påminde mig om
tiden då jag grävde
runt din växtplats

då jag försökte
få dig att växa lite till

men inte förrän jag lämnat
din växtplats, började du

växa

varje gång jag ser dig
fylls jag av motstridiga

minnen




Fri vers av Maiah VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-14 20:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En bra text!
2012-09-18

  Siggesdotter
Väldigt intressant tanke du framfört på ett så självklart sätt!
2012-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP